Mobil 5 - Tyget Södra Näs

Mairo Anemone Syren (pris per decimeter)

Pris:
29,90 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Underbara och drömska mönstret Anemone är handmålat i akvarell fyllt av exotiska blommor i alla dess storlekar och former. Anemone är ett mönster som bringar värme och känslor. Finns i 3 färgställningar, Grå, Korall, Syren. Här i färgställning Syren.

Design: Tess Jacobsson
Kvalitet: 50% Linne, 50% Bomull
Rapport: 63cm

Säljes per decimeter. Så när ni anger mängd så anger ni den mängd decimeter ni önskar. Tillexempel, ni önskar köpa 2 meter av tyget, då klickar ni i 20 som antal.

______________________________________________________________

Såhär beskriver Mairo själva sin verksamhet:

"På eget tryckeri trycker vi inte bara helt nya mönster varje säsong, utan också varianter på tidigare tygsuccéer. På så vis kan du leva länge med dina Mairotyger, komplettera och addera när andan faller på. Eftersom vi formger och tillverkar alla våra produkter i egen regi, är ledtiden mellan idé och färdig produkt väldigt kort. Detta ger oss även möjligheter att göra relativt små kvantitéter och kundanpassade produkter, såsom ändrad färgställning på tryck, ny form på kudde mm – allt för att möta kundens krav på unika lösningar.

Mairotyger härstammar från ett traditionellt och genuint hantverk och vi trycker alla våra tyger i vårt eget tryckeri i Narva, Estland. Färgerna blandas och vägs för hand och de hälls manuellt in i den 18 meter långa tryckmaskinen. Allt från belysning utav filmer till att ställa in schablonerna på tryckmattan görs manuellt. Allt med perfekt precision. I upprullningen av tyget så kontrolleras varje meter innan det omsorgsfullt rullas upp.
Då vi blandar våra färger själva har vi möjligheten att få exakt den färg och nyans vi vill. Färgerna är vattenbaserade och miljövänliga allt från grundpasta till färdig färg. Samtidigt så letar vi hela tiden efter nya mer miljövänliga lösningar. Vi trycker alltid på metervara utav naturmaterial som hellinne, halvlinne, och bomull.

Välkommen till Mairo!"