Mobil 5 - Tyget Södra Näs

1 års kalas! Ny firar vi!

Tiden går snabbt när man har roligt...och swish så har det gått ett helt år!!!!

Kommer ihåg när det började. Jag såg en delning på Facebook om att den där underbara tygaffären som fascinerat mig så länge, var till salu. Tankarna började gro och kanske skulle det vara något för mig.
När vi byggde hus och flyttade så miste jag hela min hatt-atelje och showroom som jag hade i källaren i gamla huset. Så nu stod jag inför ett vägskäl för vad som skulle bli mitt nästa steg. Tog tre djupa andetag och kontaktade Evy och Gösta (tidigare ägarna). Sen var processen i gång. Det tog ett tag (inte varje dag man köper en tygaffär ). Men den 5 oktober 2018 var tygaffären min. Läskigt och superkul på samma gång.

Kommer ihåg första dagen jag stod själv i affären. Fick lust att springa och gömma mig så fort det kom in en ny kund Kändes som om alla ville köpa gardinskenor som skulle kapas till önskade mått eller ha avancerade råd om tyger och gardiner. Var helt genomsvettig efter första passet, men så lycklig! Direkt efter att jag stängt,så ringde Evy och frågade hur det hade gått. Kändes så skönt att jag fått chansen att ta över butiken efter en så fantastisk människa. I början var min ”fråga Evy”-lista lååååååång, och Evy svarade alltid lika tålmodigt. I bland till och med åkte ner till mig i butiken för att svara på frågor. I dag är listan inte lika lång, men en fantastisk trygghet att Evy med sin gedigna erfarenhet, finns där när jag undrar något.

Nu har det alltså redan gått ett helt år. 5 oktober firar jag och butiken 1år tillsammans!! Då blir det kalas i butiken. Kom in och fira med mig (och sött gärna en hatt på huvudet för att fira lite extra ).

Det blir dryck och snacks! Specialerbjudande, utlottning av fina priser och en trevlig stämning. Goodiebags till de 30 första. Alex Christopher K Visual Art Studio visar sin konst och säljer vykort.

Är du även sugen på ett extra erbjudande som bara gäller i butiken denna dagen (handla för 500kr och få 100kr rabatt), så klicka här.


Hoppas vi ses lördag 5 oktober 10-15.

Hälsningar,
Sarah

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln