Mobil 5 - Tyget Södra Näs

Blomma i skin

Pris:
250 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Finns i lager
En nätt hårdekoration i ljusbrunt skin med grå fjäder.


Hur man fäster dekorationen i håret
Dekorationen fäst med clips, likadana som man använder för att fästa löshår. Detta medför att dekorationen sitter stadigt på plats hela dagen och kvällen. Du kan med andra ord dansa för fullt om så önskas. J
 
Clipsen är skonsama mot ditt hår och är enkela att själv sätta fast och ta loss. Det gäller bara att få till den rätta knycken. Clippet har en skyddande siliconyta för en skonsam insättning.
 
Clipsen går att fästa även i väldigt kort och tunt hår. Spreja lite hårsprej där du vill fästa dekorationen. Låt torka lite och tuppera en liten bit. Öppna sedan clipset, fäst i håret och stäng sedan clipset. Försök att fästa clipset så nära hårrötterna som möjligt.
 
Har du längre och tjockare hår räcker det många gånger med att bara fästa clipset utan sprej och tuppering.
 
Hur man fäster dekorationen på en hatt
Med hjälp av clipset kan du fästa dekorationen i bandet runt hattens kulle. Öppna clipset, sätt bandet i öppningen och stäng sedan clipset.
 
Har du en filt eller tyghatt kan du även använda boschspännet för att fästa dekorationen på hatten.
 
Hur man fäster dekorationen som en brosch
Använd det lilla broschspännet på baksidan av dekorationen. Var noga med att det är ett material på plagget du fäster i som klarar av att man sticker nålen igenom. Har du tillexempel en liten bröstficka med knapphål i, så kan du även fästa genom den för att undvika hål i tyget på ditt plagg.