Syateljé

Syateljé

Vi syr gardiner och kuddar!

Ibland är det skönt att slippa göra allt själv

Vi finns här och syr gärna dina gardiner eller kuddar åt dig. Med noggrannhet och känsla för stil. Allt sys på plats i vår ateljé i Varberg. Vi är välutbildade inom gardinsömnad och tar det på största allvar.

Nytt för i år är att vi kommer hem till dig och mäter och kommer med förslag om så önskas. Vi har även en egen montör, så om ni vill kan vi komma ut till er och installera gardinskenor och gardiner av olika slag. Allt från plisségardiner till hissgardiner och längder.

Gardiner och kuddar sätter personlighet och stil

För att sätta en egen stil och känsla på ett hem, kontor eller offentligmiljö så behövs textilier. En noga genomtänkt balans mellan gardiner, väggdekorationer och kuddar, tillsammans med övrig inredning kan skapa harmoni och en miljö man trivs och känner sig trygg i. Textilier är även en viktig del för att sänka ljudnivån i ett rum. Våga gå din väg och hitta något som känns rätt för dig. Hos oss finns färdiga kuddfodral och tyger i mängder. Utöver det så syr vi även upp precis efter dina mått och önskemål.

Du som bor i närheten av vår butik i Varberg är välkommen in för att beställa gardinerna där. Ni andra är hjärtligt välkomna att kontakta oss med era beställningar och frågor.